Ћирилица  |  Latinica  |  English  
Лого
img1
 
Водич кроз локалну самоуправу
Енергетска ефикасност
Конкурси и тендери
Питања председнику
Питања председнику СО
Питања
Слике
Мапе
ВЛАДИЧИН ХАН
Насловна > Локална самоуправа  
Скупштина Верзија за штампу

Скупштина Општине Владичин Хан - у мандату од 22.01.2024. године







Predsednica Skupstine Vladicin Han

Данијела Поповић

Председница Скупштине општине Владичин Хан

Овде можете погледатидетаљну биографију.




Милена Милосављевић

Заменица председнице Скупштине општине Владичин Хан


Милена Милосављевић рођена је у Нишу 7. маја 1980.

Основну школу и X гимназију „Михајло Пупин" завршила је у Београду. Дипломирала је на Стоматолошком факултету Универзитета у Београду и стекла звање доктор стоматологије. Положила је стручни испит пред испитном комисијом Министарства здравља.

На почетку професионалне каријере радила је као самостални стручни сарадник у фармацеутској компанији „Inpharm" у Београду. Из породичних разлога, преселила се у Владичин Хан 2012. и те године радила као доктор стоматологије у Дому здравља Владичин Хан. Касније је обављала стоматолошку праксу у приватном сектору у Врању и Сурдулици.

Од 2016. до 2019. била је ангажована као здравствени сарадник у Предшколској установи „Пчелица", а од 2019. до 2021. вршила је исту функцију у филијали Црвеног крста у Владичином Хану.

Политичку каријеру започела је 2013. када је изабрана за чланицу Општинског већа општине Владичин Хан. Након тога, била је одборница Скупштине општине у више сазива. Од 2023. запослена је у Кабинету председника Општине.

Говори енглески језик и познаје рад на рачунару.

Са супругом Марјаном има двоје деце, кћерку Елену и сина Луку.




Selretar skupstine Vladicin Han

Катарина Радовановић

Секретар Скупштине општине Владичин Хан

skupstinskasluzba@vladicinhan.org.rs


Катарина Радовановић, дииломирани правник нз Владнчиног Хана, рођена 1975. године радник је Општинске управе Општине Владнчии Хан од 2002. годиие, нajnpe на пословнма у имовинско- правној служби, затим као руководилац Одељења за ошпту управу н јавне службе када је о6ављала и послове Општинског већа, а од 2008. године, у претходна четири мандата, обавља послове секретара Скупштине општине Владичин Хан. Након распуштања Скупштине општине Владичин Хан, 30. октобра 2023. године, о6ављала је послове секретара Привременог органа општине Владичин Хан.






 
  Општина Владичин Хан  |  Сва права задржана  |  Услови коришћења  |  Мапа сајта  |  Аутор: Агенција МИ  |  Посета: 7.463.435