Ћирилица  |  Latinica  |  English  
Лого
img1
 
Водич кроз локалну самоуправу
Енергетска ефикасност
Конкурси и тендери
Питања председнику
Питања председнику СО
Питања
Слике
Мапе
ВЛАДИЧИН ХАН
Насловна > Локална самоуправа  
Општинско веће Верзија за штампу

Чланови Општинског већа

Општине Владичин Хан





Predsednik opstine Vladicin Han

Горан Младеновић

Председник Општине Владичин Хан

Члан Општинског већа по функцији -детаљна биографија.




Zamenik Predsednika Opstine Vladicin Han

Владимир Костић

Заменик председника Општине Владичин Хан

Члан Општинског већа по функцији -детаљна биографија







Драган Станковић


Рођен 16.01.1961. године у Владичином Хану. Основну школу завршио у Козници и Владичином Хану, а Гимназију „Јован Скерлић“ у Владичином Хану. Даље школовање наставља на вишој школи на Правном факултету у Нишу, коју завршава и добија звање правника.

Радио у ПП „Ханисурд“, а од 2002. године у Републичком фонду за здравствено осигурање као шеф испоставе у Владичином Хану.

У једном мандату био одборник у Скупштини општине Владичин Хан, члан Управног одбора Центра за социјални рад, члан Савета за здравство, председник Управног одбора Дома здравља Владичин Хан.

Од 02.02.2023. године до распуштања Скупштине општине Владичин Хан 30.10.2023. године, био члан Општинског већа општине Владичин Хан.

Ожењен, отац сина Милоша и ћерке Милице. Живи у Козници.







Ивана Здравковић


Рођена је 26.02.1981. године у Винер Нојштаду (Аустрија). Од треће године живи у Владичином Хану.

Основну школу „Бранко Радичевић“ и Техничку школу „28.март“ завршила је у Владичином Хану.

Поседује сертификате из области предузетништва и писања пројеката, као и сертификат Академије за јавну управу из области „Партиципација младих у руралним срединама".

Од 2016. године је чланица Општинског већа општине Владичин Хан.

Координаторка је мобилног тима за социјалну инклузију Рома општине Владичин Хан.

Мајка двоје деце, Санеле и Николине.







Миљан Николић


Рођен је 09.05.1979. године у Врању. Завршио основну школу "Бранко Радичевић" у Владичином Хану, затим гимназију "Јован Скерлић" природно-математички смер у Владичином Хану. Студирао и дипломирао на Електронском факултету у Нишу, где стиче звање дипломираног инжењера електротехнике и рачунарства (мастер).

Запослен у Техничкој школи Владичин Хан, као професор електро групе предмета и као наставник информатике и рачунарства у основној школи „Бранко Радичевић“ у Владичином Хану. У раду је постигао запажене резултате, његови ученици освајали су награде на државним такмичењима из програмирања за ученике основних школа. Више пута је добијао "Видовданску награду" Општине Владичин Хан за изузетне резултате остварене у просвети.

Живи у Владичином Хану, ожењен је и отац једне девојчице.







Мирољуб Ђокић


Рођен 19.12.1965. године у Врању. Живи у Владичином Хану. Основну и средњу школу завршио је у Владичином Хану. По занимању је угоститељски техничар.

Запослен је у Специјалној болници за плућне болести у Сурдулици од 1987. године на месту шефа ресторана.

Од 2010. године је члан Општинског већа општине Владичин Хан.

Ожењен је, отац двојице синова, Душана и Драгана.







Мирослав Ђорђевић


Рођен је 24.12. 1984. године у Врању.

Основну и средњу школу завршио је у Владичином Хану, а Медицински факултет у Нишу. По занимању је доктор медицине.

У периоду од октобра 2013. године до јуна 2016. године обављао је функцију члана Општинског већа општине Владичин Хан. У претходна два скупштинска сазива обављао је функцију заменика председника Скупштине.

Запослен је као доктор медицине у Здравственом центру Сурдулица.

Ожењен је супругом Кристином и отац је Андреја и Катарине.







Немања Стаменковић


Рођен је у Сурдулици 19. маја 1989. године.

Основну школу „Свети Сава“ и Гимназију „Јован Скерлић“ завршио је у Владичином Хану. Дипломирао је на Географском факултету Универзитета у Београду и стекао звање мастер географ. Потом је уписао мастер студије које завршава 2019. године и стиче звање мастер географ.

Приправнички стаж завршио је у Општинској управи општине Владичин Хан 2018. године.

Од 2019. године ангажован је као наставник географије у Основној школи „Свети Сава“ у Владичином Хану.

Говори енглески језик и познаје рад на рачунару.







Никола Стаменковић


Рођен је 29. априла 1988. године.

Завршио Економски факултет Увиверзитета у Нишу 2011. године као најбољи дипломирани студент. Мастер рад на Економском факултету Универзитета у Нишу одбранио марта 2013. године са просечном оценом 10. Током студирања био стипендиста Фонда за младе таленте Министарства омладине и спорта Републике Србије, као и Министарства просвете Републике Србије. Добитник бројних награда и признања из области економије.

Био је укључен у рад Општинске управе Владичин Хан, као приправник у периоду од 2013. до 2014. године. Активно учествовао у изради првог програмског буџета Републике Србије за 2015. годину, у Министарству финансија Републике Србије. Од 2015. године ангажован у приватној здравственој установи, на пословима финансијског управљања. Изабран за одборника Скупштине општине Владичин Хан 2016. године и био одборник до 2020. године. Након локалних избора 2020. године обављао функцију помоћника председника општине. Члан Српске напредне странке.

Течно говори енглески језик. Ожењен, отац двоје деце.




 
  Општина Владичин Хан  |  Сва права задржана  |  Услови коришћења  |  Мапа сајта  |  Аутор: Агенција МИ  |  Посета: 7.463.496