Ћирилица  |  Latinica  |  English  
Лого
img1
 
Водич кроз локалну самоуправу
Енергетска ефикасност
Конкурси и тендери
Питања председнику
Питања председнику СО
Питања
Слике
Мапе
ВЛАДИЧИН ХАН
Насловна  
Пројекти Дивац омладински фондови Верзија за штампу
Logo DOF


Пројекти: Дивац Омладински фондови на територији Општине Владичин ХанПројекатДивац Омладински Фондови Фондацијаје почела да реализује од 1. јуна 2013.

Циљ пројекта је повећати учешће младих у процесима локалног развоја кроз доделу бесповратних новчаних средстава пројектима које покрећу и воде млади.

Фондација Ана и Владе Дивац ће у сваки Дивац Омладински Фонд уложити средства у износу од 5.000 долара за реализацију омладинских иницијатива у тој локалној самоуправи, а општина и локални бизниси ће обезбедити средства у истом износу за ове Фондове. Дивац Омладинским Фондовима управља одбор сачињен од десет младих људи који су изабрани на јавном позиву и едуковани да воде програм малих грантова. Пројекат ће се у спроводити на територији 9 локалних самоуправа у Србији - Пријепоље, Вршац, Владичин Хан, Власотинце, Кањижа, Аранђеловац, Блаце, Лазаревац и Обреновац.

Подршка за овај пројекат обезбеђена је од стране Америчке агенције за међународни развој (USAID), кроз програм „Грађанско друштво за будућност“ којим руководи Институт за одрживе заједнице (ISC), и Балканског фонда за демократију (BTD).Галерија слика - Пројекти: Дивац Омладински фондови на територији Општине Владичин ХанБаскетом до здравља

Extrime rock

Клуб младих - Лепеница

"Млади за Полом и Полом за младе"

Одбојка на песку

Парк толеранције

Радна акција

Спортско село

Стазом до здравља

Теретана у Прекодолцу
 
  Општина Владичин Хан  |  Сва права задржана  |  Услови коришћења  |  Мапа сајта  |  Аутор: Агенција МИ  |  Посета: 7.699.415