Ćirilica  |  Latinica  |  English  
img1
 
VLADIČIN HAN
Privreda Verzija za štampu
INVESTIRAJTE U VLADIČIN HAN

ENGLISH

Ako tražite mesto za Vaš novi posao odlučite se za Vladičin Han – jer tako ćete se naći u samom srcu tržišta od milion ljudi, na sat vremena od Niša ,Skoplja ( Makedonija) i Sofije( Bugarska ), na nezaobilaznim železničkim i drumskim komunikacijama evropskog koridora broj 10,u opštini efikasne i moderne administarcije i razvijene infrastrukture. Ovde Vas niko neće pitati šta možete učiniti za Vladičin Han, već šta Vladičin Han može učiniti za Vas.

Dođite u Vladičin Han da odmah završimo sve dogovore – ovde cenimo tuđ novac i znanje i spremni smo svakom da pomognemo. U našoj kompjuterskoj bazi podataka za nekoliko sekundi možete dobiti svaki podatak potreban za pripremu pokretanja posla, a od naših ažurnih službi za najduže nekoliko sedmica lako će te pribaviti i sve papire za pravno uređenje Vaše firme.

Mi ne oklevamo u odlukama i spremni smo da Vam izađemo u susret, da Vam pomognemo, da za Vas intervenišemo kod najviših državnih vlasti, da Vam obezbedimo savete najkompetentnijih ljudi iz najuglednijih srpskih privrednih, naučnih i univerzitetskih institucija.

Administracija Opštine Vladičin Han biće na Vašoj strani stola u pregovorima sa bankama, dobavljačima i distributerima, domaćim i međunarodnim finansijerima, potencijalnim partnerima i potrošačima. Podršku Vašem poslu smatramo za našu obavezu.

Vaši investicioni troškovi u Vladičinom Hanu višestruko će biti niži nego u glavnim gradskim centrima Srbije, a ti centri su Vam i odavde na dohvat ruke.

Mi smo opština koja je na sredokraći svih balkanskih pravaca od Soluna i Istanbula ka destinacijama zapadne i srednje Evrope. To opredeljuje našu politiku prema poslovima, a pre svega prema investicijama i razvoju. Zato nam je važan Vaš uspeh u našem Vladičinom Hanu.

INDUSTRIJSKI PARK







 
  Opština Vladičin Han  |  Sva prava zadržana  |  Uslovi korišćenja  |  Mapa sajta  |  Autor: Agencija MI  |  Poseta: 7.463.479