Ćirilica  |  Latinica  |  English  
img1
 
VLADIČIN HAN
Opštinsko veće Verzija za štampu

Članovi Opštinskog veća

Opštine Vladičin Han





Predsednik opstine Vladicin Han

Goran Mladenović

Predsednik Opštine Vladičin Han

Član Opštinskog veća po funkciji -detaljna biografija.




Zamenik Predsednika Opstine Vladicin Han

Vladimir Kostić

Zamenik predsednika Opštine Vladičin Han

Član Opštinskog veća po funkciji -detaljna biografija







Dragan Stanković


Rođen 16.01.1961. godine u Vladičinom Hanu. Osnovnu školu završio u Koznici i Vladičinom Hanu, a Gimnaziju „Jovan Skerlić“ u Vladičinom Hanu. Dalje školovanje nastavlja na višoj školi na Pravnom fakultetu u Nišu, koju završava i dobija zvanje pravnika.

Radio u PP „Hanisurd“, a od 2002. godine u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje kao šef ispostave u Vladičinom Hanu.

U jednom mandatu bio odbornik u Skupštini opštine Vladičin Han, član Upravnog odbora Centra za socijalni rad, član Saveta za zdravstvo, predsednik Upravnog odbora Doma zdravlja Vladičin Han.

Od 02.02.2023. godine do raspuštanja Skupštine opštine Vladičin Han 30.10.2023. godine, bio član Opštinskog veća opštine Vladičin Han.

Oženjen, otac sina Miloša i ćerke Milice. Živi u Koznici.







Ivana Zdravković


Rođena je 26.02.1981. godine u Viner Nojštadu (Austrija). Od treće godine živi u Vladičinom Hanu.

Osnovnu školu „Branko Radičević“ i Tehničku školu „28.mart“ završila je u Vladičinom Hanu.

Poseduje sertifikate iz oblasti preduzetništva i pisanja projekata, kao i sertifikat Akademije za javnu upravu iz oblasti „Participacija mladih u ruralnim sredinama".

Od 2016. godine je članica Opštinskog veća opštine Vladičin Han.

Koordinatorka je mobilnog tima za socijalnu inkluziju Roma opštine Vladičin Han.

Majka dvoje dece, Sanele i Nikoline.







Miljan Nikolić


Rođen je 09.05.1979. godine u Vranju. Završio osnovnu školu "Branko Radičević" u Vladičinom Hanu, zatim gimnaziju "Jovan Skerlić" prirodno-matematički smer u Vladičinom Hanu. Studirao i diplomirao na Elektronskom fakultetu u Nišu, gde stiče zvanje diplomiranog inženjera elektrotehnike i računarstva (master).

Zaposlen u Tehničkoj školi Vladičin Han, kao profesor elektro grupe predmeta i kao nastavnik informatike i računarstva u osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Vladičinom Hanu. U radu je postigao zapažene rezultate, njegovi učenici osvajali su nagrade na državnim takmičenjima iz programiranja za učenike osnovnih škola. Više puta je dobijao "Vidovdansku nagradu" Opštine Vladičin Han za izuzetne rezultate ostvarene u prosveti.

Živi u Vladičinom Hanu, oženjen je i otac jedne devojčice.







Miroljub Đokić


Rođen 19.12.1965. godine u Vranju. Živi u Vladičinom Hanu. Osnovnu i srednju školu završio je u Vladičinom Hanu. Po zanimanju je ugostiteljski tehničar.

Zaposlen je u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Surdulici od 1987. godine na mestu šefa restorana.

Od 2010. godine je član Opštinskog veća opštine Vladičin Han.

Oženjen je, otac dvojice sinova, Dušana i Dragana.







Miroslav Đorđević


Rođen je 24.12. 1984. godine u Vranju.

Osnovnu i srednju školu završio je u Vladičinom Hanu, a Medicinski fakultet u Nišu. Po zanimanju je doktor medicine.

U periodu od oktobra 2013. godine do juna 2016. godine obavljao je funkciju člana Opštinskog veća opštine Vladičin Han. U prethodna dva skupštinska saziva obavljao je funkciju zamenika predsednika Skupštine.

Zaposlen je kao doktor medicine u Zdravstvenom centru Surdulica.

Oženjen je suprugom Kristinom i otac je Andreja i Katarine.







Nemanja Stamenković


Rođen je u Surdulici 19. maja 1989. godine.

Osnovnu školu „Sveti Sava“ i Gimnaziju „Jovan Skerlić“ završio je u Vladičinom Hanu. Diplomirao je na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i stekao zvanje master geograf. Potom je upisao master studije koje završava 2019. godine i stiče zvanje master geograf.

Pripravnički staž završio je u Opštinskoj upravi opštine Vladičin Han 2018. godine.

Od 2019. godine angažovan je kao nastavnik geografije u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Vladičinom Hanu.

Govori engleski jezik i poznaje rad na računaru.







Nikola Stamenković


Rođen je 29. aprila 1988. godine.

Završio Ekonomski fakultet Uviverziteta u Nišu 2011. godine kao najbolji diplomirani student. Master rad na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Nišu odbranio marta 2013. godine sa prosečnom ocenom 10. Tokom studiranja bio stipendista Fonda za mlade talente Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, kao i Ministarstva prosvete Republike Srbije. Dobitnik brojnih nagrada i priznanja iz oblasti ekonomije.

Bio je uključen u rad Opštinske uprave Vladičin Han, kao pripravnik u periodu od 2013. do 2014. godine. Aktivno učestvovao u izradi prvog programskog budžeta Republike Srbije za 2015. godinu, u Ministarstvu finansija Republike Srbije. Od 2015. godine angažovan u privatnoj zdravstvenoj ustanovi, na poslovima finansijskog upravljanja. Izabran za odbornika Skupštine opštine Vladičin Han 2016. godine i bio odbornik do 2020. godine. Nakon lokalnih izbora 2020. godine obavljao funkciju pomoćnika predsednika opštine. Član Srpske napredne stranke.

Tečno govori engleski jezik. Oženjen, otac dvoje dece.




 
  Opština Vladičin Han  |  Sva prava zadržana  |  Uslovi korišćenja  |  Mapa sajta  |  Autor: Agencija MI  |  Poseta: 7.464.836