Ćirilica  |  Latinica  |  English  
img1
 
VLADIČIN HAN
Predsednik opštine Verzija za štampu

Predsednik opstine Vladicin Han


Goran Mladenović

Predsednik opštine Vladičin Han

predsednikopstine@vladicinhan.org.rs


Rođen je 13. decembra 1979. godine. u porodici privatnog preduzetnika. Otac Zlatko i majka Smilenka pokrenuli su zanatsku radnju  pre 30 godina, koja je danas prerasla u preduzeće za proizvodnju i trgovinu.

Osnovnu školu i Gimanziju „Jovan Skerlić“ na prirodno-matematičkom smeru završio je u Vladičinom Hanu. Na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Nišu diplomirao 2003. godine i stekao zvanje diplomiranog ekonomiste.

U periodu od 2004. do 2009. godine radio je na poziciji komercijalnog direktora u preduzeću „Vrla Komerc“ d.o.o iz Vladičinog Hana. 2009. godine osniva sopstveno preduzeće „Batli komerc“ koje se bavi trgovinom.

Političku karijeru započeo je po završetku studija i to 2004. godine kao kandidat za predsednika Opštine ispred grupe građana. Od 2008. godine je odbornik u Skupštini opštine Vladičin Han. Za predsednika opštine Vladičin Han izabran je 2012. godine, kao član Srpske napredne stranke. Mandat predsednika prekinuo je mandatom narodnog poslanika u Narodnom parlamentu Republike Srbije u oktobru 2014. godine, da bi za predsednika opštine Vladičin Han ponovo bio izabran nakon lokalnih izbora 2016. godine i još jednom nakon lokalnih izbora 2020. godine. Imenovan je za predsednika Privremenog organa opštine Vladičin Han nakon raspuštanja Skupštine opštine Vladičin Han u oktobru 2023. godine.

Član je glavnog odobra Srpske napredne stranke i predsednik OO SNS u Vladičinom Hanu.

Govori engleski jezik. Poseduje dobro znanje u oblasti informacionih tehnologija.

Oženjen je, otac dvoje dece.



ViberWhatsApp
 
  Opština Vladičin Han  |  Sva prava zadržana  |  Uslovi korišćenja  |  Mapa sajta  |  Autor: Agencija MI  |  Poseta: 7.462.910