Ćirilica  |  Latinica  |  English  
img1
 
VLADIČIN HAN
Pitajte Predsednicu Skupštine Verzija za štampu

Poštovani posetioci sajta,


Na ovoj stranici možete postavljati pitanja Predsednici skupštine opštine Vladičin Han Danijeli Popović iz domena nadležnosti Predsednika skupštine opštine.

Na stranicama ovog sajta, kao i na e-mail koji budete ostavili, u roku od 48 sati biće dostavljen, odnosno objavljen odgovor na postavljeno pitanje.

Maksimalna dužina pitanja je 2000 karaktera.


Ime i prezime: *
Adresa:
E-mail:
Pitanje: *
AntiBot pitanje:


* - Obavezna polja.






14. avgust 2020.

Poštovana predsednice,
Interesuje me da li će ove godine biti sproveden konkurs za dobijanje učeničkih i studentskih stipendija?
Unapred hvala.



Odgovor:

Poštovani,


U vezi Vašeg pitanja koje se odnosi na sprovođenje konkursa za dobijanje učeničkih i studentskih kredita, obaveštavam Vas da odluku o raspisivanju konkursa donosi Opštinsko veće opštine Vladičin Han i da se konkurs objavljuje na sajtu Opštine, tako da, ukoliko dođe do raspisivanja konkursa, sve informacije će Vam biti dostupne na zvaničnom sajtu Opštine Vladičin Han.

Prethodno raspisani konkurs za dodelu učeničkih i studentskih stipendija je u potpunosti realizovan.


S poštovanjem,

Predsednica Skupštine

Danijela Popović








14. jul 2016.

Poštovana predsednice, da li znate da li će biti usvojen zakon za treće dete


Odgovor:

Poštovana,


Po vašem pitanju dostavljam Vam sledeći odgovor:

Ukoliko se interesujete za izmenu, odnosno donošenje Građanskog zakonika Republike Srbije, u kome su predviđene odredbe koje se odnose na podsticanje rađanja dece, obaveštavam Vas da je prema Programu javne rasprave o Nacrtu Građanskog zakonika koji je utvrdio Odbor za pravni sistem i državne organe, sprovođenje javne rasprave određeno za period od 26. juna 2015. godine do 1. jula 2016. godine, i da će po okončanju javne rasprave Ministarstvo pravde sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i Nacrt Zakonika i pripremiti konačnu verziju Zakonika za razmatranje i odlučivanje na sednici Vlade, a što Vam je dostupno na sajtu Ministarstva pravde Republike Srbije.

Ukoliko se Vaše pitanje odnosi na prava na finansijsku podršku porodici sa decom, između ostalog i pravu koje pripada za treće dete, ista su propisana Zakonom o finansijskoj podršci porodici sa decom („Službeni glasnik RS“, broj 16/02, 115/05 i 107/09), a o kojim pravima, kao i ostalim pravima po osnovu rođenja deteta možete da dobijete sve potrebne informacije kod Opštinske uprave Opštine Vladičin Han, Odeljenje za opštu upravu i javne službe.


S poštovanjem,

Predsednica Skupštine

Danijela Popović



 
  Opština Vladičin Han  |  Sva prava zadržana  |  Uslovi korišćenja  |  Mapa sajta  |  Autor: Agencija MI  |  Poseta: 7.464.414