Ћирилица  |  Latinica  |  English  
Лого
img1
 
Водич кроз локалну самоуправу
Енергетска ефикасност
Конкурси и тендери
Питања председнику
Питања председнику СО
Питања
Слике
Мапе
ВЛАДИЧИН ХАН
Насловна > Локална самоуправа  
Председник општине Верзија за штампу

Predsednik opstine Vladicin Han


Горан Младеновић

Председник општине Владичин Хан

predsednikopstine@vladicinhan.org.rs


Рођен је 13. децембра 1979. године. у породици приватног предузетника. Отац Златко и мајка Смиленка покренули су занатску радњу  пре 30 година, која је данас прерасла у предузеће за производњу и трговину.

Основну школу и Гиманзију „Јован Скерлић“ на природно-математичком смеру завршио је у Владичином Хану. На Економском факултету, Универзитета у Нишу дипломирао 2003. године и стекао звање дипломираног економисте.

У периоду од 2004. до 2009. године радио је на позицији комерцијалног директора у предузећу „Врла Комерц“ д.о.о из Владичиног Хана. 2009. године оснива сопствено предузеће „Батли комерц“ које се бави трговином.

Политичку каријеру започео је по завршетку студија и то 2004. године као кандидат за председника Општине испред групе грађана. Од 2008. године је одборник у Скупштини општине Владичин Хан. За председника општине Владичин Хан изабран је 2012. године, као члан Српске напредне странке. Мандат председника прекинуо је мандатом народног посланика у Народном парламенту Републике Србије у октобру 2014. године, да би за председника општине Владичин Хан поново био изабран након локалних избора 2016. године и још једном након локалних избора 2020. године. Именован је за председника Привременог органа општине Владичин Хан након распуштања Скупштине општине Владичин Хан у октобру 2023. године.

Члан је главног одобра Српске напредне странке и председник ОО СНС у Владичином Хану.

Говори енглески језик. Поседује добро знање у области информационих технологија.

Ожењен је, отац двоје деце.



ViberWhatsApp
 
  Општина Владичин Хан  |  Сва права задржана  |  Услови коришћења  |  Мапа сајта  |  Аутор: Агенција МИ  |  Посета: 7.464.636